ASSESSOREM. GESTIONEM

Entendre i satisfer les necessitats dels clients és un requeriment bàsic. Protegir el seu patrimoni i fer-lo créixer a través de les inversions que aporten un plus de rendibilitat, és el nostre valor afegit. Actuem al voltant de quatre àrees d’activitat, sempre orientades i adaptades a les necessitats de cada client.

+ TALENTO + SERVICIO

La nostra experiència ens permet oferir un servei de qualitat que s’estructura al voltant de quatre àrees d’activitat, sempre orientades i adaptades a les necessitats de cada client:

Oferim als nostres clients una visió conjunta de la seva situació patrimonial amb independència del nombre d’entitats amb les quals treballin.
Desenvolupem un servei d’assessorament patrimonial global (inclosos tot tipus d’actius) i independent, dirigit a individus, empreses i grups familiars.
Actuem com a family office per a grups familiars o com a executive office per a professionals i directius.

GESTIÓ I ASSESSORAMENT DE CARTERES FINANCERES


Gestionem i assessorem carteres financeres, ordenant als bancs depositaris les inversions més adients, seguint les directrius del client entorn a riscos, tipus de productes i especificacions fiscals.
Treballem d’acord amb el pressupost anual de rendibilitat i risc, que permet al client estar informat de l’evolució de les seves carteres financeres.
Negociem les millors condicions en qualitat de client institucional amb les entitats financeres per obtenir les tarifes més competitives per als nostres clients.

Veure més

INVERSIONS ALTERNATIVES


Identifiquem oportunitats d’inversió.
Analitzem i segmentem en funció dels interessos dels nostres clients més de 250 projectes l’any.
Facilitem l’estructuració de vehicles d’inversió i acompanyem als nostres clients durant la vida de la inversió.

Veure més